Dating Tips

Om jouw succes op seksbuddy.nl nog groter te maken hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

1. Profielomschrijving

Het bijvoegen van een profielfoto en een omschrijving van jezelf zijn niet verplicht. Maar wij willen je aanraden om dit wel te doen. We merken dat profielen die wat meer vrijgeven meer aandacht verkrijgen en dat is toch wat je uiteindelijk wilt. Dit betekend niet dat je dingen moet toevoegen die jij niet wilt toevoegen. Maak gewoon een leuk verhaaltje en zorg dat het voor een ander duidelijk is wat jij wilt. Dit maakt het voor iedereen gemakkelijker.

2. Maak het niet mooier dan het is

Het is natuurlijk verleidelijk om een mooi verhaaltje over jezelf te vertellen, zodat je misschien wel sneller aandacht krijgt. Maar op de lange termijn is dit niet handig. Je leert iemand kennen en diegene ontdekt dat het helemaal niet waar is wat in jouw omschrijving staat. Wat misschien wel een reden is om het contact weer te verbreken. Wees dus zo eerlijk mogelijk en maak het niet mooier dan het is, want eerlijkheid duurt het langst.

3. Zoek zelf contact

Het is natuurlijk gemakkelijk om af te wachten tot iemand anders jou een berichtje stuurt. Maar om je succeskansen te vergroten raden wij jou aan zelf contact te zoeken met mensen die jou interessant lijken. Voor hetzelfde geld is jouw droomman/vrouw jou helemaal nog niet tegen gekomen, maar jij diegene wel. Dat risico wil je natuurlijk niet lopen. Verzin dus zelf een leuk berichtje om te sturen. En als je niet zo goed weet hoe je moet beginnen kun je een wink of flirt sturen. Handige middelen om toch intresse te tonen ook als je wat onzeker bent!

4. Wees voorzichtig met privégegevens

Geef niet te snel uw privégegevens aan iemand anders, houd in de eerste instantie veilig contact via onze website. Pas als u wat langer contact hebt en denkt deze persoon te kunnen vertrouwen kunt u uw e-mailadres of skypegegevens geven.

5. Reacties

Wanneer iemand jou een berichtje stuurt maar jij bent niet geïntresseerd, is het wel zo vriendelijk alsnog een berichtje terug te sturen met daarin netjes geformuleerd dat diegene niet de persoon is waarnaar jij opzoek bent. Als jij een berichtje krijgt van diegene die jou interesseert begint het pas echt. Jullie krijgen een gesprek dat kan leiden tot wat jullie maar willen!!

6. Geniet

Vaak heb je een doel dat je wilt bereiken op de site, maar pas op dat je niet te doelgericht te werk gaat. Het is ook zeer belangrijk dat je geniet van alle aandacht en het contact dat je met mensen hebt. En heel onbewust werkt het genieten van wat je aan het doen bent ook nog mee om je doel te bereiken.

7. Afspraken maken

Angstig om af te spreken met jouw match? Dit is enigsinds wel terecht. Je weet natuurlijk nooit voor de volle 100% zeker of je diegene kunt vertrouwen. Om ervoor te zorgen dat je toch veilig kunt afspreken raden wij jou het volgende aan: spreek af in een openbare ruimte, laat anderen weten dat je hebt afgesproken, houd andere op de hoogte van hoe de afspraak verloopt. Zorg van tevoren dat je genoeg contact hebt gehad met jouw match en wees realistisch. Als het te mooi lijkt om waar te zijn is dit vaak ook zo. Spreek nooit te snel af met iemand, doe dit pas als jij er klaar voor bent. Laat je niet overhalen door de ander, je voelt zelf wanneer de tijd rijp is.

8. Pas op

Op het moment dat je een seksdate hebt afgesproken willen wij je graag adviseren om veilige seks te hebben. Je weet nooit wat jouw match voor jou heeft gedaan en je wilt natuurlijk het zekere voor het onzekere nemen.

Als een lid je vraagt om geld over te maken moet u dit niet doen. Neem dan direct contact op met team@seksbuddy.nl.

9. Heb respect voor elkaar

Ook als blijkt dat je elkaar niet zo leuk vindt als gedacht is het verstandig om netjes te blijven. Je wilt diegene geen pijn doen door gemene dingen te zeggen. Blijf ook vriendelijk wanneer iemand graag anoniem wilt blijven. Ook als je dit onzin vindt. Over afkomst, huidskleur en geaardheid dient u geen oordeel te vellen. Heb voor alle vormen respect. Als we allemaal respect voor elkaar hebben blijft het voor iedereen leuk. En dat is toch wat we allemaal willen!

10. Blijf actief

Het aanmaken van je profiel is zo gebeurt en dan hoef je er in principe niets meer aan te doen. Toch willen wij je aanraden je profiel up to date te houden. Voeg af en toe leuke nieuwe foto’s toe en werk je profielinformatie zo nodig bij. Zo zien andere gebruikers ook meteen dat jij actief bent wat weer voor meer aandacht en contact zal zorgen.

11. Stap voor stap

Soms is het best moeilijk om een gesprek te beginnen of contact met iemand te leggen. Wij hebben hier voor jou stap voor stap beschreven hoe je dit het beste kunt doen: - Begroet jouw match - Stel jezelf in het kort voor - Vertel waarom diegene jouw aandacht heeft getrokken - Wens diegene nog een fijne dag/avond

12. Last but not least

Het specificeren van je vragen zorgt voor groter succes. Het inspelen op de profielbeschrijving van iemand en hier op doorvragen laat zien dat je serieus geïnteresseerd bent en dat je de tijd hebt genomen zijn/haar profiel te bekijken. Stel de vraag zo dat je laat merken dat je er iets van weet en dat je er graag meer over zou willen weten van diegene. Zo ontstaat er een goed gesprek waar je op door kunt gaan.