Hoe scoor je als man een online seksdate

Je hebt je besloten om online een seksdate te zoeken, maar het lijkt allemaal toch wat moeilijker te zijn dan je dacht. Hoe komt dat? Je krijgt berichtjes genoeg, je praat leuk met vrouwen, maar er komt maar geen date uit voort. Wat moet je doen om toch te scoren?

Mannen zijn meer van het snelle werk. Niet te veel chitchatten, to the point en gaan met die banaan. Als man weet je immers precies wat je wilt. Een lekker ding om mee van bil te gaan. Ze mag ook best wat minder lekker zijn. Het probleem voor deze mannen is dat vrouwen zo helemaal niet zijn. Ze zitten wel op een online seksdating site, maar willen niet na drie berichtjes al met je naar bed. Wat doen ze dan hier denk jij dan.

Het 'probleem' is vooral dat vrouwen liever eerst een praatje maken. Jou leren kennen. Ze willen weten met wie ze gaan rollenbollen. De truc is om daar balans in te vinden. Want je hebt ook geen zin om eeuwig te chitchatten.

Jouw profiel op een online datingsite

Om te beginnen is het belangrijk dat je goede foto's gebruikt. Het klinkt heel oppervlakkig, maar een vrouw wilt een bepaald gevoel bij jou krijgen. Zet niet meteen je geslachtsdeel op je online dating profiel. Als een vrouw wilt zien hoe jouw andere helft er uit ziet dan vraagt ze er om. Een foto waar je leuk lachend op staat boekt sneller resultaat. Vul je profiel in, maar geef niet meteen alle details prijs. Het komt heel statisch en onpersoonlijk over. Alsof je geen zin hebt om een praatje te maken. Dat heb je waarschijnlijk ook niet, maar je wilt toch een date scoren of niet? Zorg dan dat er iets is om over te praten. Vrouwen houden van mysterieuze mannen die ze kunnen ontdekken.

Waar ga je het over hebben als je een seksdate wilt

Natuurlijk stel je jezelf eerst voor. Geef je een indruk van wie jij bent. Vrouwen willen weten wat je doet in je dagelijkse leven, maar ze willen vooral een beeld krijgen van wie jij bent als persoon. Zorg vooral ook dat je interesse toont in wie dat zij is. Maak grapjes. Niks is zo sexy voor een vrouw als een man die haar kan laten lachen. Het belangrijkste is misschien wel om haar fantasie te prikkelen. De meeste vrouwen weten wel dat je 'haar helemaal plat wilt neuken'. Daar hebben ze geen fantasie voor nodig. Probeer haar subtiel duidelijk te maken dat je haar de zevende hemel wilt laten zien. Vertel haar wat voor stoute plekjes je wilt ontdekken met haar. Laat haar weten dat je boter geil van haar wordt zonder meteen te vertellen dat je pik al steigert als je een willekeurig stel borsten ziet. Een vrouw wilt weten dat het om haar gaat.

Vermijd de digitale friendzone, maar ben niet dwingerig

Als een vrouw wilt afspreken dan gaat ze je subtiele hints geven. Misschien geeft ze het wel ook heel direct aan, maar je bereikt niks door opeens een seksdate af te dwingen. Maar ik zit toch op een online seksdating site? Dat klopt, maar als een vrouw direct seks wilt dan kan ze ook op stap gaan en iemand in de kroeg oppikken. Laat haar weten dat je veel aan haar denkt. Dat je haar sexy vindt. Dat je over haar fantaseert. Een vrouw wilt begeert worden.

Hoe scoor je dan snel een online seksdate

Teleurstellend genoeg, niet al te snel. Vrouwen dien je te bespelen. Dat is overigens niet hetzelfde als ze voor de gek houden. Maar net zoals vóór het digitale tijdperk wilt een vrouw graag dat een man haar het hof maakt. Ze wilt zich speciaal voelen. Hoe meer jij daar rekening mee houdt, hoe sneller je online een seksdate scoort.