Hoe vind je een gratis sexcontact

Je bent op zoek naar seks. Geen relatie, geen verplichtingen, gewoon seks. Dat mag best gezellig zijn, maar misschien hoeft dat nog niet eens. Je wilt echter niet voor dit sexcontact betalen. Vaak blijkt dat je online sexcontact na een tijdje toch uit is op een vorm van betaling. Hoe herken je dat en hoe vind je dan wel online een gratis sexcontact?

Toch geen gratis sexcontact

De twee meest voorkomende vormen van oplichting bij online sexdating zijn oplichters die je geld afhandig willen maken. Zogenoemde scammers. Ze opereren van over de hele wereld en zijn er vooral op uit om je hart te winnen om je vervolgens geld afhandig te maken met smoezen. De andere zijn de prostituees die op deze manier klanten proberen te werven. Zij zullen je vooral opgeilen in de hoop dat zij je zo gek krijgen om te betalen voor hun diensten.

Hoe herken je scammers?

De profielen van scammers zijn vaak te mooi om waar te zijn. Ze stelen goede foto's van andere websites en doen zich voor als de ideale man of vrouw. Ze hebben meestal een goede baan, een nauwe band met hun familie en lijken hun leven goed op orde te hebben.

Tijdens je contact zul je merken dat ze al heel snel je hart proberen te winnen met lieve woordjes en door je te overladen met complimentjes.

Na een zeer kort tijd zullen ze al om privé gegevens vragen en willen ze weten hoe je er financieel voor staat, hoe het contact met je familie is en zullen ze op zoek gaan naar je zwakke plekken om dit later te kunnen gebruiken.

De informatie die ze over zichzelf geven kan soms tegenstrijdig zijn. Maar meestal hebben ze dit goed op orde en zullen ze weinig fouten maken in hun herhalende verhaal.

Wanneer ze denken je hart veroverd te hebben, zal zich een tragedie in hun leven voordoen. Op dit moment zullen ze om geld vragen. Het kan ook dat ze momenteel niet in Nederland zijn en geld nodig hebben voor een ticket. Welke smoes ze ook gebruiken, het feit dat ze om geld vragen is het bewijs dat je met een scammer te maken hebt.

Hoe herken je prostituees?

Prostituees werken bijna hetzelfde als de scammers, al zullen zij veel sneller overgaan op de seksuele kant van het verhaal. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Door jou zo geil mogelijk te maken met geile foto's, verhaaltjes en fantasietjes, hopen ze dat jij jezelf niet kunt bedwingen en bereidt bent te betalen voor seks. Laat je daar niet in meeslepen. Er is niks mis met vragen of je met iemand te maken hebt voor wiens diensten je uiteindelijk geld moet ophoesten. Doe dit alleen wel ook op een nette manier. Bijvoorbeeld door uit te leggen dat je hierover gelezen hebt.

Hoe vind je een gratis sexcontact online?

Bijvoorbeeld door je aan te melden op Seksbuddy.nl en een goed profiel aan te maken. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en de gebruikerservaringen zijn positief. Neem het gedeelte met artikelen door om nog sneller een nieuw sexcontact te vinden!