Regel snel een seksdate

Marianne is 28 jaar en sinds enkele maanden weer vrijgezel na een lange relatie. Ze wilt geen seks meer met haar ex, maar daar door zit ze wel met haar seksuele behoeftes te kijken. Ze hoefde er dan ook niet lang over na te denken om zich bij Seksbuddy aan te melden. Een snelle seksdate regel je volgens haar zo.

Hoe bevalt het online seksdaten jou?

"Heel erg goed! Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, maar daar ben ik snel van terug gekomen. Ik stelde me voor dat er alleen maar enge mannetjes online op zoek gingen naar een seksdate, maar niks is minder waar. Een vriendin haalde me snel uit die illusie en liet me de voordelen zien."

Wat zijn die voordelen dan?

"Om te beginnen hoef je er de deur niet voor uit en kan ik dus in mijn pyjama een gigantische catalogus met smakelijke hapjes doorbladeren. Dat alleen vind ik al erg leuk om te doen. Als ik dan iemand vind die me interessant lijkt stuur ik meestal een knipoogje om te kijken of diegene met mij wilt kletsen."

Wanneer vind jij een profiel interessant?

"Dat is een goede vraag. Als eerste kijk ik naar de profielfoto. Dat is hoe iemand zichzelf ziet, lijkt mij. Ik klik zelden op een profiel zonder foto. Ik lees een profiel altijd helemaal door, maar ik verlies ook snel mijn interesse als het allemaal te langdradig is. Het is fijn als er duidelijk in staat wat iemand zoekt. Ik vind het zo zonde als ik een klik met iemand heb, maar diegene blijkt op eens eenmalig seks te willen en ik zoek iemand om vaker een seksdate mee te hebben."

**Hoe scoor je snel een seksdate? **

"Ik vind dat mannen te snel dwingerig worden. Als ik iemand wil oppikken zonder die te kennen, dan kan ik ook naar de club gaan. Ik vind het juist fijn aan online seksdaten dat je iemand eerst een beetje leert kennen en als dat klikt kun je ook bespreken of je wel dezelfde seksuele wensen hebt. Dat is ook wel opwindend. Al is het wel ook een beetje vreemd als je zulke onderwerpen al met iemand doorgesproken hebt en je ziet elkaar voor het eerst."

"Het eerste berichtje is voor mij altijd al veel zeggend. Een bijdehante openingszin zegt mij niet zo veel, maar als ik merk dat iemand mijn profiel ook heeft gelezen, dan is mijn interesse sneller gewekt. Mannen lijken vaak op zoek naar platte seks, maar ik zoek eigenlijk ook een bepaalde chemie. Als je het dan toch doet, dan ook meteen goed en eruit halen wat er in zit!"

**Leg dat eens uit. **

"Ik denk dat iedereen wel bepaalde seksuele fantasietjes of ideetjes heeft. Ik vind het online veel makkelijker om die te bespreken. Dus ondertussen heb ik er al enkele waar kunnen maken. Ik weet niet of ik daar anders zo open over was geweest, maar ik ben wel heel erg blij dat ik het wel waar gemaakt heb. Er zijn zoveel mensen online te vinden. Daar zit altijd wel mee match tussen."

"Meld je gewoon aan en probeer het zelf uit. Voor de mannen zou ik zeggen dat ze niet zoveel haast moeten hebben, dan hebben ze ook snel een seksdate geregeld en voor de vrouwen heb ik als tip dat ze vooral goed moeten zoeken naar een goed passende match. Dan is succes verzekerd op Seksbuddy. Dat is mijn ervaring!"