Sex afspraken maken

Wanneer je online op zoek gaat naar sex afspraken dan wil je hier succesvol mee zijn zodat je er een hoop kunt maken. Of dat nu met een en dezelfde persoon of met allerlei verschillende mensen is. Er zijn diverse technieken te vinden online die allemaal bijdrage aan het maken van sex afspraken. Afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt.

Een goed profiel om snel sex afspraken te maken

Om snel een sex afspraak te maken, is het belangrijk dat je een goed profiel neer zet. Hoe beter jouw profiel in elkaar steekt, hoe meer andere leden op jouw profiel zullen reageren. Daarnaast zullen er voornamelijk leden reageren die zich aangesproken voelen door jouw profiel. Gebruik goede en duidelijke foto's voor het beste resultaat, maar ook wanneer je geen foto's van jezelf wilt gebruiken, is het wel verstandig om een afbeelding te nemen als profielfoto. Houd je profieltekst kort en krachtig zodat andere leden in een oogopslag zien wat ze kunnen verwachten wanneer ze contact met jou leggen.

Veel leden tegelijk benaderen voor het maken van een sex afspraak

Kwantiteit boven kwaliteit. De nood is hoog en je hebt erg veel zin in sex. Het maakt je helemaal niet zo veel uit met wie, hoe of wat, als jij je lusten maar kunt bevredigen. Dan kun je de volgende techniek toepassen om snel een sex afspraak te maken. Je meldt gratis aan, zet gratis een profiel op en gaat op zoek naar profielen van leden die jou aanspreken. Lekkere foto's, een veelzeggende profieltekst. Als je langer dan een paar seconden bij een profiel blijft plakken, stuur je ook een berichtje.

Je kunt een standaard bericht maken dat je naar alle profielen stuurt van wie jij denkt dat het mogelijke sex afspraken zijn. Let er dan wel op dat je het bericht wel aanpast voor je het opstuurt. Je wilt niet per ongeluk de verkeerde naam gebruiken. Wanneer leden door hebben dat ze een standaard bericht krijgen, zijn ze minder snel geneigd om te reageren.

Met iedereen van wie jij een berichtje terug krijgt, begin je een berichten uitwisseling. Probeer iemand eerst een beetje op normaal vlak te leren kennen. Als dat niet klikt, zal het vaak op seksueel vlak ook niet klikken. Daar kun je dus al mee beginnen en op die manier echt potentiële contacten met wie jij een sex afspraak wilt maken, filteren. Uiteindelijk blijft of blijven er dan enkelen over. De kans is groot dat je met een van hen een sex afspraak gaat maken en dus steek je daar al je tijd en energie in.

Heel selectief leden benaderen voor het maken van een sex afspraak

Een andere manier is om juist heel kritisch naar de profielen van de andere leden te kijken en maar een of enkele leden tegelijk een bericht te sturen. Je hebt dan minder kans om mensen door elkaar te halen en je kunt meteen al je tijd en energie in die persoon steken.

De berichtjes die je stuurt zijn heel persoonlijk. Gebruik het profiel van het lid om dieper op iemand in te gaan. Stel vragen over de informatie uit het profiel of maak complimentjes over de gebruikte foto's. Door heel selectief te zijn en het bericht heel persoonlijk te houden, laat je zien dat je serieus interesse hebt. Je hebt meer tijd voor diegene en je komt er dus ook veel sneller achter of jullie een sex afspraak zullen maken.

Het nadeel is dat je misschien heel veel tijd en energie in iemand steekt en dat diegene uiteindelijk niet met jou wilt afspreken voor sex. Dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Heb je echter met meerdere leden tegelijk contact, dan bespaar je juist een hoop tijd.

_Een van de leuke kanten van online op zoek gaan naar iemand om een sex afspraak mee te maken, is dat je veel nieuwe mensen leert kennen, spannende gesprekjes voert en op die manier ontdekt met wie jij een geile seksuele klik hebt. Wanneer je dan eindelijk een sex afspraak maakt, weet je ook zeker dat het een geile sex afspraak wordt. _