Wat is een sexbuddy?

Je zult je misschien afvragen wat een sexbuddy precies inhoudt. Mensen om je heen praten erover, maar het blijft jou onduidelijk wat een sexbuddy nou precies is of waar je er eentje ontmoet. Wat je er wel over hoort, bevalt je wel en je bent nu online op zoek naar informatie over wat een sexbuddy precies is. Je bent hier dan aan het juiste webadres.

Wat is een sexbuddy?

Een sexbuddy is iemand waar jij sex mee hebt, maar geen relatie. Wel de lusten, zonder de lasten. Een vriendschap met wat extra's. Puur sex en verder niks. Het kan allemaal. Het ligt er maar net aan waar jij behoefte aan hebt. Dat klinkt heel simpel, maar dat is het alleen met een gedegen voorbereiding.

Je loopt namelijk tegen allerhande zaken aan waar jij in eerste instantie misschien niet meteen over na hebt gedacht, maar die wel aandacht verdienen. Op Seksbuddy kun jij je gratis aanmelden en gratis een profiel maken. Na het bevestigen van je e-mailadres krijg je ook nog 1 credit gratis. Doe dit dan ook allemaal om jouw online zoektocht naar een sexbuddy te vinden.

Wat zoek jij in een sexbuddy?

Het begint met wat jij zoekt. "Sex!", zul je dan zeggen, maar dat is overbodig en meer dan duidelijk. Je zit op een sexdating site. Iedereen zoekt hier sex. Maar als je alleen plat sex zoekt, dan zou je ook naar een professional kunnen gaan. Dat doe je niet en niet alleen omdat je er niet voor wilt betalen, maar vast ook om meer redenen. Dat betekent dus ook dat jij iets verwacht van jouw sexbuddy.

Hoe zie jij het voor je? Wil je gewoon eens met iemand afspreken en ervaren hoe het is om een one-night-stand te hebben? Zoek je een langdurige sexrelatie met iemand waarmee je ook andere dingen kunt doen zoals eens gaan uit eten of een weekendje weg? Wat jij precies zoekt is belangrijk als je snel en effectief een sexbuddy wilt vinden.

Jouw profiel op Seksbuddy

In jouw profiel zet je niet alleen wie je bent, maar ook wat je zoekt. Andere leden kunnen dan reageren wanneer zij hetzelfde zoeken. De kans dat er een klik is, is meteen groter. Meestal ga je met een sexbuddy net iets verder dan met een one-night-stand. Je spreekt vaker af of gaat verder met seksuele experimenten. Dat komt ook omdat je een band opbouwt. Eerst online, wanneer je elkaar leert kennen en daarna wanneer je elkaar in het echt spreekt.

Niet iedereen wilt herkenbaar online staan. Toch is bewezen dat je op die manier het snelste contacten legt. Zorg in ieder geval voor foto's waar je vanuit diverse hoeken op staat en in verschillende situaties te zien bent. Wel of niet herkenbaar. Wil je helemaal geen afbeeldingen van jezelf online, kies dan afbeeldingen van onderwerpen waar jij jezelf mee associeert.

Een sexbuddy is dus iemand met wie jij een seksuele ervaring/relatie/ontmoeting hebt. Op Seksbuddy vind je zeker de ideale sexbuddy voor jou. Dagelijks melden vele mannen en vrouwen zich aan en iedereen is op zoek naar sex.