Wilt ze wel echt een sexdate met mij

Je hebt je aangemeld op Seksbuddy en tussen alle leden heb je een leuke vrouw leren kennen. Jullie hebben spannende gesprekjes en je hebt zin om al die fantasietjes waar te maken. Maar zij blijft het afspraakje maar uitstellen en je snapt niet goed waarom. Wat kun je hier tegen doen?

Waarom blijft ze het afspraakje uitstellen?

Als eerste is het belangrijk dat je erachter komt waarom zij het afspraakje blijft uitstellen. Je kunt hier direct naar vragen, maar als ze steeds smoesjes bedenkt, is de kans klein dat ze opeens gewoon vertelt wat de reden is.

Je kunt er ook achter komen door andere vragen te stellen. Is ze misschien nerveus? Heeft ze al eerder via een datingsite afgesproken? Weet ze wel of ze jou leuk vindt of niet? Heeft ze nog andere online contacten of spreekt ze alleen met jou? Is ze onzeker over zichzelf? Heeft ze misschien fantasietjes met jou gedeeld waarvan ze helemaal niet weet of zij ze waar wilt maken? Of heeft ze gewoon echt weinig tijd door werk of andere sociale verplichtingen.

Zorgen dat zij een afspraakje met jou wilt

Wat de redenen ook zijn voor haar om het afspraakje met jou uit te stellen, het helpt als je er voor zorgt dat zij een afspraakje met jou wilt. Zonder om een afspraakje te vragen, kun je er wel voor zorgen dat zij steeds meer zin krijgt in een date.

Schets de situatie en omgeving van een eerste date met jou. Vertel hoe je het voor je ziet, hoe je haar wilt verwennen en wat je allemaal nog meer in gedachte hebt. Daarnaast kun je haar vragen hoe haar ideale date er uit ziet en daar dan op inspelen.

Vrouwen willen, net als mannen, precies dat wat ze denken dat ze niet kunnen krijgen. Vraag dus niet om een afspraakje. Zij zal zich dan afvragen waarom je niet, net als al die andere mannen, zeurt om een afspraakje en daardoor zal zij juist een afspraakje willen.

Stel een tijdslimiet voor jezelf

Je kunt allerlei technieken en trucjes uitproberen, maar sommige vrouwen zitten nu eenmaal online omdat ze de aandacht prettig vinden, maar in werkelijkheid willen ze helemaal geen afspraakje. Hoewel het erg moeilijk is om een exacte limiet te stellen, is het wel verstandig om dit voor jezelf te doen.

Wanneer je tegen de vrouw zegt dat jij een limiet aan het contact wilt stellen, dan zal zij zich snel gedwongen voelen en dit werkt meestal averechts. Geef dus niet aan wat de tijdslimiet is, behalve als zij daar om vraagt, maar leg haar uit dat je niet eeuwig online wilt blijven kletsen en dat jij voor jezelf wel een termijn hebt gesteld waarbinnen jij een date wilt realiseren. Het is wel zo eerlijk om op tijd aan te geven wanneer deze limiet bijna bereikt is.

Let wel uit waarom je dit doet en geef daarbij duidelijk aan dat je niemand wilt dwingen, maar dat dit voor jou nu eenmaal de manier is om ermee om te gaan. Online daten is leuk wanneer het ook echt tot een date komt en ook al is het logisch dat niet iedereen dezelfde tijd nodig heeft, na een behoorlijke tijd en met een goede klik is uitstellen onnodig.