Ze blijft het afspraakje uitstellen, wat kan ik doen?

Je hebt je aangemeld op een datingsite en je hebt een leuke meid leren kennen. Je bent helemaal onder de indruk van haar en je kunt niet wachten om een keer af te spreken. Dit blijkt echter moeilijker dan gedacht. Ze zegt ook helemaal weg te zijn van jou, maar het lukt jullie maar niet om tot een afspraak te komen. Steeds stelt ze het maken van een afspraak uit en het begint een beetje er op te lijken alsof het nooit van een afspraakje gaat komen. Wat kun je hiertegen doen?

Erachter komen wat de reden is

Iedere keer dat jij een sexafspraakje wilt maken, stelt zij het afspraakje uit. Dit is natuurlijk iedere keer om andere redenen, die hoogst waarschijnlijk bestaan uit verschillende smoezen. Het is dus zaak dat jij er achter komt wat de werkelijke reden is dat ze blijft uitstellen. Is ze bang ergens voor? Is er iets dat ze je niet vertelt heeft? Er kunnen een hoop redenen zijn en heel vaak is het moeilijk om achter de echte reden te komen. Ze verzint niet voor niks steeds een smoes.

Een ultimatum stellen voor de sexafspraak

Je begint natuurlijk niet met haar te vertellen dat je een ultimatum gesteld hebt. Hierdoor zal zij zich onder druk gezet voelen en dit zal zeker niet bijdragen aan een snellere afspraak. Stel dus in eerste instantie voor jezelf een ultimatum. Wanneer je binnen de gestelde tijd geen afspraakje met haar hebt kunnen regelen, vertel je haar dat je minder moet gaan kletsen omdat je het idee hebt dat het nergens naartoe gaat. Hierdoor zal het haar hopelijk duidelijk worden dat het ondertussen wel tijd is dat er iets van het sexafspraakje terecht komt.

Ook voor deze periode stel je een ultimatum, alleen vertel je haar deze keer wel dat je het nog een bepaalde tijd wilt proberen, maar als dit niets oplevert dat het toch tijd is dat jullie beiden verder kijken naar andere leden die wel willen afspreken of in haar geval lang willen wachten op een afspraakje.

Verdergaan of stoppen met je sexcontact

Wanneer je alles geprobeerd hebt en het heeft nog steeds geen sexafspraak opgeleverd, dan is het misschien tijd om verder te kijken. Vertel haar dat het tijd is om verder te kijken, maar hou een deur open door te zeggen dat als zij zich bedenkt en toch wilt afspreken dat ze je altijd een berichtje kan sturen. Ook voor vrouwen geldt dat als ze denken dat ze iets niet kunnen krijgen dat ze het juist dan willen hebben. Hopelijk realiseert zij zich dat het echt tijd is om actie te ondernemen.

_Jammer genoeg zijn er een hoop vrouwen die vooral de aandacht die ze met hun seksualiteit krijgen prettig vinden, maar die helemaal niet van plan zijn om ook een sexafspraak te maken. Ben hier op bedacht en bescherm jezelf hiertegen door duidelijk te zijn in wat je zoekt en verwacht zonder meteen eisen te stellen. Het vastleggen van ultimatums is een goede manier om hier mee om te gaan en op die manier toch snel een sexafspraak te scoren. _